Трансляція матчу Україна - Ісландія побила одразу три рекорди з часів заснування сервісу Megogo

534 02.04 2024   18:45

Трансляція фінального матчу плей-оф за вихід на Чемпіонат Європи УЄФА Євро-2024 між Україною та Ісландією побила одразу три рекорди з часів заснування сервісу Megogo, інформує forbes.ua. Матч відбувся 26 березня у польському Вроцлаві і завершився з рахунком 2:1 на користь збірної України.

- Матч встановив абсолютний рекорд серед власних спортивних трансляцій стрімінгу за передплатою. Результат попереднього рекорду, що належав матчу останнього туру групового етапу кваліфікації між Україною та Італією, був перевершений на 22%. Раніше перше місце тримав фінал Чемпіонату світу з футболу FIFA 2022 між збірними Аргентини та Франції. 

- Також зафіксоване рекордне навантаження на платформу – пікове навантаження становило більш ніж 3,1 терабіти в секунду. 

- Матч побив рекорд за одночасною кількістю унікальних користувачів, які переглядали спортивну трансляцію за передплатою. Студія на матчі "Україна – Ісландія" також продемонструвала найвищі показники в історії студійного мовлення компанії для трансляцій, доступних за передплатою. Окрім цього, Megogo повідомив про відбиття DDoS-атаки під час трансляції. 

- Пряму трансляцію матчу "Україна – Ісландія" також можна було дивитися на місцевих телеканалах "Суспільного Мовлення" й у цифровому ефірі T2, кабельних мережах і IPTV (за винятком OTT).

Читай також: Євро-2024: як збірна Румунії планує готуватися до матчу з Україною
Популярные новости