Сергій Ребров: "Що в мене зараз усередині? Вже нічого"

669 22.03 2024   00:41
УАФ

Головний тренер збірної України Сергій Ребров прокоментував перемогу синьо-жовтих у валідольному матчі відбору до Євро-2024 проти збірної Боснії та Герцеговини (2:1).

"Гру вдалося врятувати за рахунок бажання гравців. Дуже важко було, команда суперника перебудувалася, і добре, що ми зламали цю оборону.

Що в мене зараз усередині? Вже нічого, але на лавці їх вистачало. У ситуації з пропущеним голом треба Луніна запитати, бо мені також було погано видно (сміється). Взагалі був рикошет. Але що було, то було. Ми все проаналізуємо, зараз дуже важливо відновити гравців і готуватися до наступної гри.

Ми добре розуміли, що сьогоднішня гра буде непростою, ми готовалися до того, що боснійці гратимуть у три центральні захисники, і що вони так можуть грати. Але з цим тренером вони так ще не грали. Добре, що все добре закінчується.

Яремчук та Довбик? Так, я задоволений тим, що випустив одразу їх обох, бо вони наприкінці матчу зробили гру. Вони однозначно заслуговують на ці голи, як і вся команда", - сказав Ребров у прямому ефірі.

Нагадаємо, у фінальному матчі відбору збірна України зіграє проти Ісландії. Гра відбудеться у Польщі 26 березня, початок – о 21:45.

Читайте также: Отбор к Евро-2024. Босния – Украина 1:2. Видеообзор матча

 

Популярные новости