Андрій Шевченко: "У нас є Мудрик, Судаков та Циганков. У матчі проти Італії нам нічого втрачати"

1018 20.11 2023   11:36
Getty Images

Колишній головний тренер збірної України Андрій Шевченко висловився напередодні матчу "жовто-синіх" проти Італії у кваліфікації Євро-2024.

- Це дуже важливий матч, набагато важливіший, ніж просто матч для всіх нас. Незважаючи на війну, незважаючи на необхідність грати на виїзді і на всі труднощі, які ми маємо всередині країни, команда все ще на ходу і перебуває в хорошому становищі.

Звичайно, відбулася зміна поколінь. У нас є хороші гравці, такі як Мудрик, Судаков, Циганков. 

Ребров чудово впорався зі складною ситуацією. Він привніс свою філософію, і команда відродилася. На даний момент нам нічого втрачати, але ми не хочемо зупинятися на досягнутому.

- Кого ви побоютеся у складі збірної Італії?

- Я боюся команди в цілому більше, ніж окремих гравців. І для Лучано Спаллетті мотивації теж багато. Я дуже поважаю Лучано, він дуже хороший тренер, один з найкращих. Він, безумовно,  захоче повернути Італію на вершину після розчарування від непотрапляння на чемпіонат світу.

"Скуадра адзурра" сильна ментально і має якісних гравців. Вони нічого нам не дадуть зробити, тому що кваліфікація для них теж має велике значення. Але ми готові боротися, тому що це не такий матч, як інші - сказав Шевченко для La Gazzetta dello Sport.

Читай також: Спаллетті не включив п'ять гравців у заявку збірної Італії на матч проти України
Популярні новини