Відбір до Євро-2024 Кваліфікація. Груповий етап. / /
Закінчено
1 : 1

Бельгія – Австрія. Анонс та прогноз матчу

1672

17 червня 2023 року. 21:45. Брюссель. Стадіон "Руа Бодуен"
Відбір до Євро-2024. Груповий етап. 3-й тур

Бельгія - Австрія

Де подивитися: Megogo

Травмовані: Дансо, Забітцер (обидва – Австрія)

Бельгія - Австрія: букмекерські коефіцієнти

Бельгія

Центральний матч у цій групі (та й усього ігрового дня) відбудеться у Брюсселі, де Бельгія гратиме проти Австрії. Ці дві команди претендують на перше місце. Можливо, що потім в цю боротьбу втрутиться Швеція, але домашня поразка від Бельгії з рахунком 0:3 показала, що шведи поки що не готові грати на одному рівні з бельгійцями.

Загалом призначення 37-річного Доменіко Тедеско не було сприйнято позитивно. Хоча б тому, що останнє місце роботи він залишив із ганьбою. Після хорошої другої половини сезону 2021-22 (перемога у Кубку Німеччини та вихід до Ліги чемпіонів) у команді щось пішло не так. У новому сезоні "Лейпциг" програв "Баварії" у Суперкубку Німеччини, у Бундеслізі у 5 турах команда набрала 5 очок, а у Лізі чемпіонів стався розгром від "Шахтаря" вдома 1:4. Після цього Тедеско було звільнено.

У Бельгії всі мріяли про топ-тренера, тож призначення Тедеско не викликало ажіотажу. Втім, молодий тренер уже в першому матчі зумів усіх здивувати, розгромивши Швецію на виїзді 3:0. Якщо вийде виграти і Австрія, то це буде гучна заявка на перше місце в групі.

Австрія

Поки що Австрія набирає очки там, де вона має це робити, якщо хоче потрапити на Євро-2024. Перемоги над Азербайджаном та Естонією – це обов'язкова програма. Тому цікаво подивитися на те, як діятиме Англія у матчі з Бельгією, головним фаворитом групи. Ральф Рангнік вміє створювати хороші команди, тому в Австрії повірили в нього та запропонували контракт одразу до літа 2024 року. Тобто передбачається, що Рангнік зможе вивести команду на Євро і там гідно виступити. Завдання цілком реальне, але про перспективи Австрії можна буде судити вже після ігор із Бельгією та Швецією.

Читай також: Норвегія - Шотландія. Анонс та прогноз матчу

Бельгія - Австрія: орієнтовні склади

{{widget:lineup:21448}}

Бельгія - Австрія: прогноз автора

Букмекери пропонують гідний коефіцієнт на перемогу Бельгії. За всієї поваги до Австрії, вона значно поступається у кадровому потенціалі бельгійцям і навряд чи зможе уникнути поразки.

Ставка матчу
Бельгія
Австрія
21:45
Відбір до Євро-2024 - 17 липня 2023
. Ставка з бонусом 4 500 грн
Перемога Бельгія
.
Перемога Бельгія
1.70
 

Прогнози

Всі прогнози