Збірна України (U-21): участь В'юнника у матчі з Францією під питанням, до Мудрика приїхали лікарі "Челсі"

716 01.07 2023   11:43
УАФ

У молодіжної збірної України перед матчем чвертьфіналу Євро-2023 виникли проблеми з атакуючою лінією.

Під питанням участь у грі форварда Богдана В'юнника, інформує "Суспільне спорт". Півзахисник збірної України U21 Михайло Мудрик повернувся до тренувань у загальній групі. Однак, Мудрик прибув до складу молодіжної збірної України із м'язовою травмою, якої зазнав під час виступів за національну команду. Півзахисник пропустив усі три поєдинки групової стадії, за підсумками якої Україна U-21 вийшла у плей-оф турніру.

Зазначається, що до табору молодіжної збірної України приїздили лікарі "Челсі", які перевірили процес відновлення гравця.

- Мудрик уже друге тренування проводить в основній групі, тому це нас радує. Чи зіграє він із Францією? Потенційно всі можуть зіграти. У нас ще є день, оцінимо ситуацію, як хлопці відновились. Звичайно, із лікарями трошки поспілкуємось і вже напередодні матчу приймемо рішення, – розповів Ротань.

Якщо В'юнник не зіграє проти Франції U21, він стане другою втратою для молодіжної збірної України. Нагадаємо, Владислав Ванат отримав двоматчеву дискваліфікацію від УЄФА за червону картку, тому пропустить матч 1/4 фіналу.

 

Читай також: Артем Бондаренко: "Збірна Франції дуже сильна індивідуально, дуже"
Популярные новости