Євро-2023 (U-21) Фінальний турнір. Плей-офф. 1/4 фінала / /
Закінчено
2 : 1

Іспанія (U-21) – Швейцарія (U-21). Анонс та прогноз матчу

2046

1 липня 2023 року. 22:00. Румунія. Бухарест. Стадіон "Рапід-Джулешті".
Євро-2023 (U-21). 1/4 фіналу

Іспанія (U-21) - Швейцарія (U-21)

Де подивитись: Суспільне,  MEGOGO

Дискваліфіковані: відсутні

Іспанія U-21 - Швейцарія U-21: букмекерські коефіцієнти

Іспанія U-21

"Ла Рохіта" без будь-яких надзусиль вийшла у чвертьфінал Євро-2023. Так, команда Санті Денії лише в останню мить уникла зустрічі з французами, але, видно, ще поки не час фаворитам турніру мірятися силами. Ця зустріч, цілком вірогідно, відбудеться вже у наступному раунді, а поки що на іспанців чекає поєдинок проти швейцарців.

Збірна Іспанії розпочала турнір з легкої перемоги над румунами у Бухаресті – 3:0. У першому таймі "триколірні" ще більш-менш гідно чинили спротив фавориту, однак після перерви поплили, пропустивши три м’ячі. Перший переможний собі до активу записав Алекс Баена, Хуан Міранда подвоїв перевагу, а закріпив успіх гол Серхі Гомеса зі штрафного, який став можливим виключно завдяки рикошету від суперника. У 2-му турі "Ла Рохіта" не затягувала зі взяттям воріт, забивши хорватам вже на першій хвилині зустрічі, і той гол капітана Абеля Руїса зрештою так і залишився єдиним у грі.

Друга перемога на турнірі забезпечила команді Санті достроковий вихід до плей-оф, але у очному поєдинку зі збірною України потрібно було визначити переможця групи. Обидва тренери, маючи на меті збереження сил на більш важливі матчі, на очну зустріч виставили далеко не основні склади, і у випадку з іспанцями цей маневр ледь не виліз їм боком. Українці повели у рахунку наприкінці 1-го тайму, одразу по перерві "Ла Рохіта" чудернацьким чином відігралася, але знову пропустила на 81-й хвилині. Втім, від поразки іспанців врятував їхній капітан Абель Руїс, котрий зрівняв рахунок на 90-й хвилині.

Читайте також: Іспанія (U-21) – Україна (U-21) 2:2. За мить до сенсації

Швейцарія U-21

Два роки тому швейцарська "молодіжка" на груповому етапі також набрала три очка, але не вийшла у плей-оф, пропустивши вперед хорватів за додатковими показниками. Як і тоді, "Наті" грали у групі D, у якій був очевидний фаворит (тоді це була збірна Португалії) і який у свою чергу здобув максимум очок, а всі інші – по три пункти. Цьогоріч таким фаворитом стала збірна Франції, у активі якої три перемоги у трьох турах, а ось збірні Швейцарії, Італії та Норвегії, які виграли по одному матчу, визначали другу команду цього квартету за показниками у очних зустрічах. Другою у підсумку стала команда Патріка Рамена, яка сумарно забила більше голів у іграх проти конкурентів.

Швейцарці розпочали Євро-2023 з вольової перемоги над норвежцями з рахунком 2:1. Переможний гол незабаром після перерви забив атакувальний півзахисник "Янг Бойз" Кастріот Імері. За кілька днів "Наті" максимально провалили 1-й тайм поєдинку проти збірної Італії, пішовши на перерву з перевагою суперника у три м’ячі. Але вже у дебюті другої половини Імері скоротив відставання команди Патріка Рамена, а за кілька хвилин точний удар Зекі Амдуні з "Базеля" повернув інтригу у цю гру. Чесно кажучи, навіть хотілося, щоб Швейцарія відігралася, і моменти у "нейтралів" були тоді чудові, але вони все ж поступилися 2:3. А у останньому турі групового етапу збірна Швейцарії гідно провела 1-й тайм поєдинку проти французів – суперник обмінялися голами (за "Наті" забив Дан Ндоє) – але провалили 2-й, пропустивши три м’ячі. Втім, доля другої путівки до плей-оф вирішувалася у паралельному матчі, і для команди Патріка Рамена, який ніяк не може приступити до обов’язків на посаді головного тренера "Вінтертура", все скалося якнайкраще.  

Читайте також: Іспанські вболівальники: "Арбітр був на стороні України і дуже сильно намагався їй допомогти"

Іспанія U-21 - Швейцарія U-21: орієнтовні склади

Як вже згадувалося вище, Санті Денія на гру проти збірної України виставив майже повністю резервний склад, залишивши у "старті" з основних тільки Сансета. Гадаю, Оян знову вийде з перших хвилини, але на 10 інших позицій вийдуть свіжі гравці. Щодо збірної Швейцарії, то від Патріка Рамена можна очікувати хіба що кількох точкових змін у лінії оборони.

{{widget:lineup:21534}}

Іспанія U-21 - Швейцарія U-21: прогноз автора

Збірна Швейцарії моментами дуже гідно виглядала на фоні сильних збірних Франції та Італії, проте різниця у класі і виконавській майстерності все ж давалися взнаки. Збірна Іспанії – ще один дуже серйозний суперник для "Наті" і, чесно кажучи, не думаю, що швейцарцям вдасться вибити команду Санті. Справжню силу "Ла Рохіти" ми ще не бачили, і навряд побачим нині. Гадаю, іспанці зіграють прагматично і на класі здобудуть перемогу у 1-2 голи. Втім, "нейтрали" на цьому турнірі вже не раз змушували суперника напружитись. Ні, перемога від Іспанії нікуди зрештою не дінеться, але не факт, що її вдасться здобути, як то кажуть, однією лівою. Також варто відзначити, що швейцарці на цьому Євро неодмінно як забивали так і пропускали, тож можна взяти до уваги варіант з обміном голами або ж класичний букмекерський "верх".

Ставка матчу
Іспанія (U-21)
Швейцарія (U-21)
22:00
Євро-2023 (U-21) - 01 червня 2023
. Ставка з бонусом 10 000 грн
Обидві заб'ють - Так
.
Обидві заб'ють - Так
2.00
 

Прогнози

Всі прогнози