Роналду на НСК "Олімпійський" виведе син Героя України Сергія Цимбала

2957 14.10 2019   18:07
Фото - Денис Руденко, Footboom

Сьгодні зіркового Кріштіану Роналду на поле НСК в матчі відбору до Євро-2020 Україна - Португалія виведе син Героя України Сергія Цимбала - Сашко. Про це на саоїй сторінці в facebook повідомив президент УАФ Андрій Павелко.

- Національна збірна України та синьо-жовта армія вболівальників ведуть останні приготування до надважливого матчу з португальцями. На нас чекає справжній бій зірок на НСК "Олімпійському"!

Зокрема, мільйони маленьких шанувальників футболу по всьому світу захоплюються грою одного з найвидатніших футболістів сучасності Кріштіану Роналду і мріють взяти в нього автограф чи вивести за руку на поле перед початком матчу. Сьогодні, в День захисника України, перед поєдинком Україна - Португалія, якщо Роналду вийде в стартовому складі, ця мрія здійсниться для восьмирічного Сашка Цимбала — сина Героя України і Народного Героя України, добровольця батальйону "Київська Русь" Сергія Цимбала, який загинув, захищаючи нашу державу, під Дебальцево 7 жовтня 2014 року.

Сергій ціною власного життя врятував своїх побратимів, для яких назавжди залишився найкращим другом і душею батальйону. 28-річний Герой-захисник сам любив футбол і передав це захоплення синочку. Світла пам’ять Герою України! Нехай Господь благословить та оберігає його сім’ю й дарує маленькому Сашку щасливу долю. Сьогодні ввечері батько-Герой стежитиме за синочком з небес і пишатиметься ним… Слава Героям!!!, - написав Андрій Васильович.