"Вільстерман" - "Атлетіко Мінейро": відеопрогноз Роберто Моралеса

2340 05.07 2017   21:00

Напередодні матчу 1/8 фіналу Копа Лібертадорес між болівійським "Вільстерманом" та бразильським "Атлетіко Мінейро" відомий тележурналіст, коментатор каналів "Футбол 1" / "Футбол 2" та ведучий програми "Європейський WEEKEND" Роберто Моралес дав футбольному порталу FootBoom ексклюзивний прогноз на цей поєдинок.

Зокрема, у своєму прогнозі Роберто зазначив:

Очевидний фаворит цього поєдинку - бразильці, проте цікавого в матчі, вважаю, буде достатньо. "Вільстерман" навіть у себе в Болівії переживає не найкращі часи - в восьми останніх поєдинках тільки одна перемога і цілих чотири поразки. Але якщо у Кубку Лібертадорес вони на щось розраховують, то домашній поєдинок для них є шансом. Отже, я вважаю, що "Атлетіко Мінейро", попри незручні умови високогір'я, заб'є. Але і змушена буде пропустити! Тобто спершу я ставлю на "обидві команди забють". Друга моя ставка: "Хорхе Вільстерман не програє і тотал більше 2.5".

Матч 1/8 фіналу Копа Лібертадорес між болівійським "Вільстерманом" та бразильським "Атлетіко Мінейро" відбудеться у Кочабамбі на стадіоні "Фелікс Каприлес" 6 липня, о 03:45 за київським часом.

Ставка матчу
Копа Лібертадорес 06.07.17 03:45
Вільстерман - Атлетіко Мінейро
"Вільстерман" не програє + тотал більше 2.5
Коефіцієнт: 3.45
Популярные новости