Португалія - Чилі: відеопрогноз Роберто Моралеса

4765 28.06 2017   20:00

Напередодні півфінального матчу Кубку Конфедерацій між національними збірними Португалії та Чилі відомий тележурналіст, коментатор каналів "Футбол 1" / "Футбол 2" та ведучий програми "Європейський WEEKEND" Роберто Моралес дав футбольному порталу FootBoom ексклюзивний прогноз на цей поєдинок.

Зокрема, у своєму прогнозі Роберто зазначив:

Фаворитом зустрічі вважається Португалія. З цим важко сперечатися, проте фаворит мінімальний, якщо дивитися на клас гравців та зіграність. За великим рахунком, фаворит лише через фактор Кріштіану Роналду. Доречі, вірогідність гола цього персонажу в матчі достатньо висока... Крім того, є височенний шанс "спіймати" червону картку - в першу чергу, у чілійців, там безліч кандидатур на вилучення. У португальців теж можуть знайтися свої "герої". Також вважаю, що в цьому матчі, хоча він може бути не надто результативним, обидві команди заб'ють.

Півфінальний матч Кубку Конфедерацій між національними збірними Португалії та Чилі відбудеться у Казані, на стадіоні "Казань Арена" 28 червня. Початок зустрічі о 21:00 за київським часом.

Ставка матчу
Кубок Конфедерацій 28.06.17 21:00
Португалія - Чилі
Обидві заб'ють - Так
Коефіцієнт: 1.91