Ліга чемпіонів 2023/2024. Плей-офф. 1/8 фінала. Перші матчі
Португалія. Стадион "Драгау"
/ /
Порту
Португалія
Закінчено
1 : 0
Арсенал
Лондон, Англія

"Порту" - "Арсенал": ставка на перемогу гостей з форою

990

У середу ввечері "Арсенал" покладе край семирічній відсутності в плей-оф Ліги чемпіонів і зіграє на "Драгау" в першому матчі 1/8 фіналу проти "Порту". "Каноніри" виграли групу B, випередивши ПСВ, "Ланс" та "Севілью", щоб зустрітися з командою Консейсау. Та в свою чергу поступилася за додатковими показниками "Барселоні", але посіла друге місце в групі H в боротьбі за "Шахтарем" та "Антверпеном".

Оглядач порталу Sportsmole Бен Кнептон прогнозує, що після двох розгромних перемог в чемпіонаті Англії над "Вест Гемом" 6:0 та "Бернлі" 5:0 "Арсенал" успішно зіграє і в Португалії. Експерт очікує перемогу "канонірів" з рахунком 3:1.

Якими б чудовими не були домашні захисні показники "Порту" (команда не пропускає в п'яти іграх чемпіонату), але їм доведеться зіштовхнутися з атакувальною міццю "Арсеналу". Лондонці з початку року, особливо на виїзді забивають багато і це свідчить про те, що захист "драконів" навряд чи ідеально впорається зі своїм завданням. "Порту" безумовно буде сильнішим суперником, ніж "Вест Гем" та "Бернлі", і "каноніри" ще не перемагали на "Драгау", але я вірю, що підопічні Артети скористаються проблемами господарів з травмами і повернуться до Північного Лондона з впевненою перевагою.

Читай також: "Порту" - "Арсенал". Анонс та прогноз матчу

Ставка матчу
Порту
Арсенал
22:00
Ліга чемпіонів - 21 лютого 2024
. Ставка з бонусом 3 000 грн
"Арсенал" з форою -1
.
"Арсенал" з форою -1
2.25

Прогнози

Всі прогнози