Василь Кобін: "Якщо з "Порту" "Шахтар" буде так само мотивований, як проти "Барселони", є непогані шанси пройти португальців"

452 29.11 2023   20:11
Фото - Виктор Перегняк, Footboom

Колишній гравець національної збірної України Василь Кобін оцінив шанси "Шахтаря" в боротьбі з "Порту" за вихід до наступного раунду Ліги чемпіонів.

"Надійний тил – це добрий знак, адже 13 грудня в заключному поєдинку групового раунду Ліги чемпіонів "Шахтарю" з "Порту" не можна буде пропускати. Та це половина справи, треба обов'язково забивати й перемагати, якщо гориш бажанням пробитися до плей-оф.

Я володію інформацією, що багато фахівців називають "Порту" – фаворитом, але я б не поспішав з таким прогнозом. Переконаний, що "Шахтар" в грудні діятиме за звичною для нього тактичною схемою 4-1-4-1. Вчора єдиним нападником в донеччан був Сікан, який багато попрацював на команду. Хоча не виключено, що в Португалії він зіграє на позиції "наконечника". Останнім часом лави "Порту" залишили кілька провідних виконавців й "містяни" уже не можуть обійтися без збоїв, як вдома, так й на міжнародній арені. Якщо "Шахтар" буде таким мотивованим, чітко виконуватиме тренерські настанови, як в недавньому поєдинку з "Барселоною", то в нього є непогані шанси пройти й "Порту"", - цитує Кобіна Sport.ua.

Після перемоги над "Антверпеном" в активі "Шахтаря" 9 очок у 5 турах Ліги чемпіонів – стільки же у "Порту", але "дракони" випереджають "гірників" за додатковими показниками. Вирішальна гра за вихід в плей-оф Ліги чемпіонів проти "Порту" відбудеться 13 грудня о 22:00 за київським часом, у ній "Шахтарю" необхідна лише перемога.

Читайте также: Олег Матвеев: "Не удивлюсь, если "Шахтер" обыгрывает "Порту" на выезде"

Популярні новини