Даріо Срна: "Завтра наш новий тренер буде разом зі мною на тренерській лаві"

427 24.10 2023   19:49
Шахтар

Спортивний директор "Шахтаря" Даріо Срна поділився очікуваннями від завтрашнього матчу Ліги чемпіонів проти "Барселони".

- Як будете ділити з Пушичем відповідальність за результат та тренерські обов’язки в цьому матчі?

- Так, годину тому у "Шахтаря" з’явився новий тренер. Я дуже радий цьому. Ми підписали дуже сильного тренера, який в майбутньому покаже хороший результат.

Завтра наш новий тренер буде разом зі мною на тренерській лаві. А також ще один помічник.

Те, що в нього небагато досвіду роботи головним тренером - ми дивимося на це по-іншому. На його тренерські та людські якості.

- Ви підете непереможним тренером "Шахтаря"?

- Так.

- А якщо завтра "Шахтар" переможе "Барселону" - це буде ваша заслуга чи нового тренера?

- Це буде наша заслуга, всіх разом. Коли ми програємо чи перемагаємо - це всі ми.

- Що має відбутися, щоб ви були готовими очолити "Шахтар"?

- Час.

Я сказав, що годину тому "Шахтар" підписав нового тренера. Я не буду говорити про наступного. Цей тренер дасть нам те, що треба. У нього є повна довіра, в тому числі від футболістів. Вже було теоретичне заняття, гравці задоволені.

Дуже приємно, коли така людина та тренер як Хаві робить компліменти "Шахтарю". Він добре знає "Шахтар". Він завжди мучився, граючи проти нас.

Наші футболісти приїхали сюди, щоб показати те, що ми вміємо. З першої до останньої хвилини ми гратимемо у свій футбол.

"Барселона" - дуже сильна команда, фаворит. Я хочу, щоб завтра наші футболісти отримали задоволення перед повним стадіон та стали ще сильнішими після цієї гри.

Так, декілька гравців "Барселони" пропустять матч, але "Барселона" - це завжди "Барселона". Ми вивчали суперника. Зробимо все, щоб скористатися їхніми поганими моментами та закрити хороші. Наші футболісти повинні вийти на поле зарядженими та розслабленими.

Протягом останніх місяців в нас був важкий період, ми не грали у хороший футбол, не в той, який нам потрібен. Зміна тренера повинна дати реакцію. Я вимагаю від своїх футболістів грати в справжній шахтарський футбол та отримувати задоволення, - сказав Срна, якого цитує "Трибуна".

Читайте также: Ферран Торрес: "С "Шахтером" нужно взять три очка, которые станут дополнительной мотивацией перед "Реалом"

Популярные новости