Марк ван Боммель: "Ми навіть не знаємо, чого чекати від "Шахтаря"

643 03.10 2023   21:55
Фото - Getty Images

Головний тренер "Антверпена" Марк ван Боммель напередодні поєдинку з донецьким "Шахтарем" в другому турі групового етапу Ліги чемпіонів поспілкувався з журналістами.

"Я абсолютно не згоден із критикою на нашу адресу, це надто стереотипно. Думаю, ми граємо добре, багато володіємо м'ячем та намагаємось знищити суперника. Тільки питання: яка команда отримає три шанси в перші п'ятнадцять хвилин, зіткнувшись зі стіною? Думаю, у Європі лише дві такі команди: "Манчестер Сіті" та "Барселона". Наше завдання – усунути цю прогалину, й ми продовжуватимемо спроби".

"Шахтар"? Вони грають на виїзді, ми навіть не знаємо, чого чекати. Наприклад, ми чекали від "Гента" зовсім іншої гри".

"Хто вам сказав, що ми маємо фінішувати третіми? Керівництво? Слухайте, у нас усіх є амбіції. Ми зробили дубль (чемпіонство + Кубок – Прим.), потім взяли Суперкубок та реалізували свою мрію, вийшовши до групи Ліги чемпіонів. Той факт, що ми тут уже вражає. Але "Барселона", "Порту" та "Шахтар" – це три гарні команди. Незважаючи на те, що "Порту" та "Шахтар" не надто хвилюють уяву, вони є кращими клубами Португалії та України", – заявив ван Боммель, якого цитує Het Nieuwsblad.

Матч "Антверпен" – "Шахтар" відбудеться у Бельгії завтра, 4 жовтня, початок – о 19:45.

Читайте также: Полузащитник "Антверпена": "Против "Шахтера" я жду большего пространства"

Популярные новости