Наставник "Штурму": "У Лодзі ми добилися прийнятного результату, я впевнений у власних силах"

372 09.08 2022   11:38
Getty Images

Головний тренер "Штурма" Крістіан Ільцер поділився очікуваннями від матчу-відповіді з "Динамо" в Лізі чемпіонів.

"Ми хотіли повернутися з Лодзі із результатом, який би дав нам реальний шанс на прохід у другому матчі. Ми цього добилися. Я впевнений у власних силах.

"Динамо" - це топ-команда, коли володіє м‘ячем. Кожен гравець на високому рівні розпоряджається м’ячем та знаходиться рішення в необхідних ситуаціях. Кияни дуже стійкі до пресингу. Вони розумно зіграли проти нас у другому таймі в Лодзі. Ми повинні бути гострішими у своєму пресингу, збільшити відсоток вдалих переходів у зони, де можемо бути небезпечні. І також дуже важливо, щоб ми були ефективними в цих епізодах.

Але на полі є ще суперник. Багато залежатиме від того, чи вистачить у нас сил контролювати гру, як ми це зробили проти "Зальцбурга". Наша основна ідея - це завжди атакувати", - сказав на пресконференції Ільцер, якого цитує laola1.at.

Нагадаємо, матч-відповідь між "Штурмом" і "Динамо" в рамках третього відбіркового раунду Ліги чемпіонів відбудеться сьогодні в Граці, початок – о 21:30. Перша гра завершилася мінімальною перемогою "Динамо" 1:0.

Читайте также: Головний тренер "Штурму": "Якщо ми впевнено тиснутимемо на "Динамо", то у нас є шанс"

Популярные новости