Йожеф Сабо: "Далі "Динамо" з таким складом і такою грою буде важко"

401 28.07 2022   12:59
Фото - Денис Руденко, Footboom

Відомий тренер та футбольний експерт Йожеф Сабо поділився із 1927.kiev.ua враженнями після перемоги киян у двоматчевому протистоянні із "Фенербахче", в результаті якого "біло-сині" пройшли далі.

- Фенербахче набагато слабше за Динамо. Цю команду динамівці повинні були перегравати. На сьогоднішній день - це слабка команда. Вони не розуміють один одного, дуже багато помилок в передачах. Немає відпрацьованої атаки - є тільки масовий набіг. Я помилявся, коли думав, що "Фенербахче" є командою, яка може показати гру. Вони не показали абсолютно нічого. Кияни виграли закономірно. Гравці Фенербахче не розуміють один одного. Крім одного моменту, де добре зіграв Бущан, нічого не створили. Динамо виглядало набагато краще - у Циганкова було два моменти, Забарний теж міг забивати.

- На скільки вилучення вплинуло на гру суперника?

- Вплинуло: зайвий гравець і забираються сили у відборі, але кияни в грали по праву. Вони повинні були проходити далі. Психологічно, вилучення допомагало нашій команді.

- Хто винний у пропущеному голі?

- Бущан взяв пенальті, але тут помилився на виході. Він може говорити, що йому заважали, але він промахнувся при ударі по м'ячу і центральний захисник забив.

- Когось можна виділити в складі біло-синіх?

- Всю команду - добре зіграли на виїзді. Фенербахче виглядав розібраним. В цій команді немає нічого особливого. А в киян були кілька хороших моментів, де вони повинні були забивати. Турки були погано підготовлені.

Кенджора грає на своєму рівні. Вербич понизив до себе вимоги. В Луческу є два склади.

Щодо нападників, то їх нема. Так, працьовитість є, але немає почуття голу. Вони не забивні.

- Арбітр справився із обов'язками?

- Він повів гру і жодній з команд не давав переваги. Те, що потрібно було давати - він давав.

- Що можна сказати про ігрову форму киян?

- Деякі журналісти пишуть, що Динамо не має ігрової практики. Як немає, коли вони грали півтора місяці матчі з середніми і хорошими командами. Було помітно, що у Динамо командна дисципліна на дуже хорошому рівні.

- Далі Динамо зіграє зі Штурмом. Як оціните суперника?

- Для нас австрійські команди - не фартові. Нашим потрібно збиратися і проходити далі. Раз Динамо пройшло турків, то зобов'язане проходити і австрійців. З ними буде легше грати на виїзді - такої підтримки, як вдома у Фенербахче Штурм не матиме.

Можна сказати, що ця гра не була грою рівня Ліги чемпіонів. Далі киянам з таким складом і такою грою буде важко: середня лінія, практично, відсутня, в нападі проблеми.

Читайте также: Йожеф Сабо: "Дотягнути до серії пенальті та витягти щасливий квиток – це єдиний шанс для "Динамо" у Стамбулі"

Популярные новости