FAVBET: Зінченко зіграє у фіналі Ліги Чемпіонів та заб'є гол

1251 28.05 2021   17:09

29 травня — головний матч європейського клубного футболу. У фіналі Ліги Чемпіонів зустрінуться Манчестер Сіті та Челсі. Це буде третій англійський фінал в історії турніру. У 2008 році Манчестер Юнайтед переграв Челсі в серії пенальті. Тоді ж, востаннє, був заявлений українець за команду у фіналі — Андрій Шевченко. У 2019 Ліверпуль переміг Тоттенгем. Манчестер Сіті вперше зіграє у фіналі Ліги Чемпіонів.

Вперше зіграти у фіналі Ліги Чемпіонів зможе і Олександр Зінченко.

Олександр провів хороший сезон, зіграв 20 матчів в англійській Прем’єр-лізі, 8 в єврокубках та відмітився асистом у півфінальному матчі проти ПСЖ.

Експерти FAVBET високо оцінюють шанси Зінченка вийти в старті на гру з Челсі. Він виграв конкуренцію у Канселу і Менді на позиції лівого захисника. Тому є сенс поставити на появу Зінченко з перших хвилин.

Можливо молодий капітан збірної України не обмежиться одним лише виходом на поле, а й відзначиться результативною дією.

Якщо Зінченко з'явиться у грі, то на нього чекає випробування Аспілікуетою, Хаверцом, Вернером та Пулішичем, які змусили на шляху до фіналу капітулювати Атлетіко та Реал.

Тому експерти FAVBET допускають, що Зінченко отримає попередження.

Що з цього здійсниться побачимо 29 травня. Вболівайте за нашого футболіста та будьте всередині фіналу Ліги чемпіонів з FAVBET.

Вийде у стартовому складі - 1.45

Заб’є або віддасть гольову передачу - 7.00

Отримає жовту картку - 5.00

Популярные новости