Микола Морозюк: "У "Динамо" прийшов Луческу і за короткий час з тим же матеріалом потрапив у Лігу чемпіонів"

1592 26.11 2020   15:22

У вівторок "Динамо" поступилося вдома "Барселоні" (0:4) і втратило шанси на вихід в плей-офф Ліги чемпіонів. Ексгравець киян Микола Морозюк прокоментував телеканалам "Футбол" поразку "біло-синіх" від каталонців, висловив своє ставлення до приходу Мірчі Луческу, а також пролив світло на свої стосунки з колишньою дружиною.

- Я так радію, коли я бачу Луческу на місці головного тренера "Динамо". Не знаю його як особистість або як тренера, тільки з чуток. Коли я погано говорив про "Динамо", мені було боляче дивитися на те, що відбувається в такому великому клубі. Я не розумів, чому так відбувається.

Зараз людина прийшла і за короткий час з тим же матеріалом потрапила в Лігу чемпіонів. Це була головна задача і мрія останніх років. Так, програли "Барселоні" 0:4, наламали дров. Але поки що ми не зовсім готові, це інший рівень. Навіть попри те, що "Барселона" грала молодим складом.

Я дивлюся на футбол трохи під іншим кутом, ніж глядач. Я з цими футболістами проводив час на полі, я знаю, як вони рухаються і можуть грати. І якщо дивитися на їх дії тоді й зараз, я бачу велику різницю. Так, вони не носять м'яч на носі та не забивають "бісіклетами". Але у них є малюнок, розуміння і впевненість. Я бачу ці позитивні кроки вперед.

Читайте также: Йожеф Сабо: "В Луческу є гравці, з якими можна будувати команду, потенціал хороший"

Якщо подивитися на склад "Динамо", у них багато перспективної молоді. Але завжди потрібні якісь ветерани і старожили, які вже пройшли багато чого. Наприклад, такі, як Сидорчук, Буяльський, Гармаш, Бойко. Навіть не граючи, це важливі одиниці в складі, які можуть повести молодих пацанів за собою. Я впевнений, що "Динамо" завоює третє місце в групі Ліги чемпіонів. Не знаю чому, але я не сумніваюся в цьому.

Про стосунки з колишньою дружиною

- Суперодверту сенсацію я не видам. Зараз у нас батьківські відносини, оскільки у нас є син. Не більше, не вірте чуткам. У нас нормальне адекватне спілкування, засноване на взаємоповазі. Нам нема чого воювати, у нас дуже хороші відносини, тому що у нас є син. Зараз ми не разом. Чи будемо разом в майбутньому - не можу сказати. Життя таке, що я не можу говорити, що буде зі мною через 10 або 5 років, - сказав Морозюк.

Популярные новости