Ігор Йовічевіч: "Шахтарю" непросто буде протидіяти загребському "Динамо"

3377 21.09 2019   19:44
Фото - Денис Руденко, Footboom

Екс-тренер "Карпат" Ігор Йовічевіч поділився думкою щодо протистояння "Шахтаря" та загребського "Динамо", в якому він працює, в Лізі чемпіонів.

- В Лізі чемпіонів жереб звів "Динамо" Загреб та "Шахтар". Чого Ви очікуєте від матчів між чемпіонатами України та Хорватії?

- Насамперед, цікавих ігор. Думає, що "гірникам" буде не просто протидіяти команді показала себе і організованою, твердою командою під керівництвом Ненад Б'єліца. "Динамо" Загреб минулого сезону отримав хороший досвід у єврокубках. Команда стала ще сильнішою. Півзахисник Дані Олмо вже зараз має пропозиції на 30-40 мільйонів від інших клубів. Сильний інший півзахисник Емер Гояк.

- Безперечно, що " Манчестер Сіті" є фаворитом не тільки групу, але і загалом одним із фаворитів Ліги чемпіоні. Як Ви розцінюєте шанси Загреба в боротьбі за 2 місце з "Шахтарем" та " Аталантою"?

- "Шахтар" є "Шахтар". Зараз придбали Коноплянку. Тут на лице бажання грати у комбінаційний футбол. "Аталанта" мені минулого сезону дуже сподобалася, грала у дуже хороший футбол, який неприємний для суперника. Потрібно адаптуватися до побудови гри команди Гасперіні. В цьому сезоні поки не так добре вони грають. "Динамо" Загреб грає через компактність, дисципліну і контратаку. Тому кожна з суперників має свої сильні та слабкі сторони, своє футбольне обличчя. Тому цікаво буде дивитися не тільки на матчі Ліги чемпіонів, але і протистояння стилів. Думаю, що всі три команди будуть боротися за плей –оф. Причому "Динамо" не потрібно тут вважати аутсайдером. Без бою жодного очка вони не віддадуть.

Читайте также: Джанпьеро Гасперини: "Динамо" провело отличный матч - последствия первого тайма были тяжелыми"

Источник: gazeta.ua
Популярные новости