Андрій Столярчук: "Розцінюю шанси "Ліверпуля" на успіх у грі з "Барселоною" у 10%"

2372 07.05 2019   17:43

Коментатор матчу півфіналу Ліги чемпіонів Ліверпуль - Барселона Андрій Столярчук вважає, що Ліверпуль майже не має шансів на успіх у протистоянні із Барселоною.

– Результат першого матчу, здається, вбиває інтригу. Які шанси, що сьогодні на Енфілді станеться диво?

– До звістки про неучасть у матчі-відповіді Фірміно і Салаха, я розцінював шанси Ліверпуля у 20%. Після неї - вже у 10%. Без своїх лідерів мерсисайдцям важко буде творити диво. Хоча битимуться вони за будь-яких обставин до останнього.

– Мессі набрав шаленої форми. На твою думку, чи знайшов Юрген Клопп рецепт, як зупинити аргентинця, або ж бодай зменшити його вплив на атакувальні дії Барселони?

– Думаю, що Клопп наразі не надто переймається цим питанням. Тому що Ліверпулю треба насамперед самому забивати. До того ж, за відсутності двох лідерів атаки. Фактор Мессі дуже важливий, але без забитих м'ячів Ліверпулю нічого не світить, тому, ймовірно, Клопп намагатиметься взяти м'яч під контроль і в позиційних атаках постійно тиснути на суперника.

– В першому матчі Клопп вдався до ротації, зокрема, залишивши на лаві запасних Александра-Арнольда та Фірміно. Чи варто очікувати їхньої появи на полі сьогодні?

– Наскільки мені відомо, Фірміно і Салах не зіграють у цьому матчі. А ось Трент Александр-Арнольд повинен вийти в основі. У нього 11 асистів в АПЛ цього сезону і в плані аткувальних дій він виглядає набагато переконливіше, аніж його конкурент Джо Гомес.

Читайте также: Фанаты "Ливерпуля" устроили фейерверк у отеля "Барселоны" (Видео)

Источник: ТРК "Футбол"
Популярные новости