Андрій Столярчук: "Манчестер Юнайтед" – це велетень на підпитку, який може або  подолати суперника або впасти від поштовху"

1818 02.10 2018   19:27
Автор: Андрей Диев
skysports.com


Ведучий програми "Європейський WEEKEND" на каналі "Футбол 1" поділився очікуваннями від поєдинків 2-го туру Ліги чемпіонів УЄФА.

- Як завершиться матч "Гоффенхайм" - "Манчестер Сіті", з огляду на результати першого туру групового етапу Ліги чемпіонів?


- Я думаю, що якраз результат першого туру не залишає шансів "Гоффенхайму". "Манчестер Сіті" дуже розлючений. Команда зазнала поразки в першому турі в матчі проти "Ліона". Тому, як говориться, підопічні Пепа Гвардіоли рватимуть та метатимуть. Як на мене, у німців вкрай низькі шанси вистояти у цьому поєдинку. Очікую дуже потужного старту від "Манчестер Сіті". Думаю, що ця команда швидко здобуде перевагу за голами і у підсумку доведе цей поєдинок до перемоги.



- Які шанси в "Шахтаря" в матчі з "Ліоном"?


- Буде дуже важка та непередбачувана гра. Вболівальницьке серце на боці укрїнської команди, але якщо дивитися реально, у "Шахтаря" зараз непрості часи перебудови складу. Тому що пішли лідери, новачки - потенційний профіт команди, але якщо говорити наразі, то донецька команда трохи поступається за рівнем своєї конкурентноспроможності "Ліону", тому я очікую дуже важкий матч. Деталі будуть вирішувати долю цього поєдинку. Плюс-мінус, можна сказати, що суперники рівні, але фактор того, що поле буде рідним для "Ліона" та їхній склад є невеличкою перевагою французів.

Читайте также: "Лион" - "Шахтер": в ожидании матча


- У групі Е відомий вже фаворит після першого туру?


- "Баварія" - безсумнівний фаворит групи. На 99% впевнений, що німці вийдуть з цієї групи. За друге місце буде вестися боротьба між "Аяксом" та "Бенфікою". І ця боротьба буде тривати до останнього туру. "АЕК" - аутсайдер цього квартету. Головна боротьба буде вестись за другу сходинку.


- Який буде підсумок матчу "Баварія" - "Аякс"?


- Думаю, що "Баварія" виграє цей поєдинок. Хоча, у "Баварії" не найкращий тонус. Команда зіграла внічию проти "Аугсбургу". Але, тим не менш, кваліфікація футболістів і загальний рівень команди дає їм набагато більше шансів команді Ніко Ковача, ніж супернику.

- Хто фаворит у матчі "Наполі" - "Ліверпуль"?


- Цікавий поєдинок. Як на мене, це одна з найяскравіших афиш другого туру групового етапу Ліги чемпіонів. Матч, який насправді має дуже велике значення. В одній групі "Ліверпуль", "Наполі", "ПСЖ". Це команди, які по праву можуть вважатися фаворитами Ліги чемпіонів. Матч "Наполі" - "Ліверпуль" важкий для прогнозування. Цей поєдинок на три результати. Може бути будь-яка розв’язка: і перемога однієї і іншої команди і нічия. Тому я пропоную лише дивитися і насолоджуватися футболом у цьому матчі.

Читайте также: Андрей Пятов: "Неприятно играть при пустых трибунах"

- Яка буде розв’язка у непростому поєдинку "Тоттенгем" - "Барселона"?


- "Тоттенгем" - команда, яка може дати бій будь-кому. Тут залежить від того, у якому стані "Тоттенгем". "Барселона" зараз не в найкращих кондиціях. І матчі чемпіонату Іспанії є прямим доказом. Думаю, що цей поєдинок також на три результати, але невеличку перевагу віддам англійцям. "Тоттенгем" зараз набирає, хоча був не дуже вдалий старт в АПЛ. Харрі Кейн відзначився дублем в останньому поєдинку. "Шпори" і в минулому році непогано грали проти мадридської команди. Вони вміють грати проти іспанських грандів.

- Як буде виглядати "Манчестер Юнайтед" в матчі з "Валенсією" з огляду на конфлікти в команді?


- Відверто кажучи, гравці починають трохи плавати. Ця ситуація у Жозе Моурінью повторювалася не одноразово. Це також було у "Челсі" на початку 2010 року. У нього така сама ситуація була. Як на мене, це лише питання часу, коли в підсумку закінчиться історія футбольного роману Жозе Моурінью і "Манчестер Юнайтед". Тому що збунтувалася половина команди, серед них лідери, такі як Поль Погба. Беручи до уваги це, "Манчестер Юнайтед" зараз не спроможний показувати яскраву гру. Не вважаю "червоних дияволів" фаворитами у цьому матчі. Тому, практично кожна команда може їх обіграти. Навіть такий безнадійний клуб, як "Кардіфф" або "Хаддерсфілд". "Манчестер Юнайтед" - велетень на підпитку, який може або подолати суперника або впасти від кожного поштовху.


Популярные новости