Мартін Каллен: "УЕФА задоволений підготовкою до фіналу Ліги чемпіонів у Києві"

4637 03.05 2018   17:48
Официальный сайт ФФУ

Як інформує прес-служба ФФУ, сьогодні, 3 травня, в Будинку футболу відбулась зустріч президента Федерації футболу України Андрія Павелка та виконавчого директора UEFA Events SA Мартіна Каллена.

Зазначимо, що представник УЄФА перебуває в Україні з робочим візитом, вивчаючи результати вже проведеної підготовки та останні приготування до організації фінальних матчів Ліги чемпіонів, які відбудуться в Києві 24-го та 26 травня.

Після завершення зустрічі Мартін Каллен дав коментар прес-службі ФФУ.

"Настала найактивніша фаза підготовки до фінальних матчів Ліги чемпіонів. Попри проблеми, що виникали у нас раніше під час підготовки, зараз я абсолютно переконаний, що все буде добре. Останнім часом у столиці України зроблено дуже багато, команда Андрія Павелка провела велику роботу. УЄФА задоволений підготовкою та високо оцінює участь у цьому процесі ФФУ, уряду, керівництва Києва та усіх залучених до підготовки структур" - відзначив Каллен.

У свою чергу, Андрій Павелко подякував представнику УЄФА за високу оцінку проведеної роботи.

"Впевнений, ми виправдаємо сподівання УЄФА. Також у нас є попередні плани: у разі успішного проведення фіналів Ліги чемпіонів ми подамо заявку на проведення в Україні фіналу Ліги Європи", — повідомив президент ФФУ Андрій Павелко.

Читайте также: УЕФА опроверг слова президента ФФУ Андрея Павелко

Популярные новости