Розпочалися співбесіди з кандидатами для участі у Волонтерській програмі Фіналів ЛЧ-2018

2415 23.01 2018   13:10
Фото - ФФУ

20 січня у Києві розпочався другий етап відбору кандидатів у волонтери, що відбувається у формі персональних інтерв’ю для виявлення особистих та професійних навичок, а також допомоги у визначенні з напрямками, де хочуть працювати волонтери.

Інтерв’ю проходитимуть щотижня по суботах та неділях до кінця лютого. Особиста присутність для усіх волонтерів є обов’язковою умовою, винятком є тільки волонтери з інших країн, з ними спілкування відбувається за допомогою Skype. Проте, є й такі кандидати, які вирішили приїхати до Києва з-за кордону заради розмови. Зокрема, протягом двох перших днів відбору до України завітали кандидати з Франції, США та Швеції.

Варто зазначити, що серед кандидатів є багато тих, які мають великий досвід волонтерства, зокрема, під час Євро-2012 та інших спортивних івентів як на території України, так і в інших країнах, а також і ті, для кого участь в Волонтерській програмі Фіналів ЛЧ в Києві може стати першим досвідом.

Більш досвідчені волонтери розповідають про велику зацікавленість повторити успіх в організації таких непересічних подій, як фінальні матчі ЛЧ. Апліканти-новачки також розповідають, що поштовхом подати свою заявку на участь в програмі стали, зокрема, такі фактори, як поради друзів, інформація з соціальних мереж, оголошення по радіо, тощо.

Варто зазначити, що набір волонтерів триває до 10 лютого, подати заявку можна тут.

Популярные новости