"Атлетіко" - "Реал": відеопрогноз Роберто Моралеса

3145 10.05 2017   21:00

Напередодні матчу-відповіді 1/2 фіналу Ліги чемпіонів між мадридським "Атлетіко" та мадридським "Реалом" відомий тележурналіст, коментатор каналів "Футбол 1" / "Футбол 2" та ведучий програми "Європейський WEEKEND" Роберто Моралес дав футбольному порталу FootBoom ексклюзивний прогноз на цей поєдинок.

Зокрема, у своєму прогнозі Роберто зазначив:

Матч-відповідь, у якому у "Атлетіко" немає шансів. Є шанс на перемогу, є шанс показати себе - але не виграти глобально це протистояння. Сподіваюсь, що в цьому матчі ми побачимо достатньо голів, тобто "тотал більше 2.5", як на мене, очевидний. Також обидві заб'ють, хоча в двох (з трьох) вже зіграних "дербі мадріленьо" в цьому сезоні команда Сімеоне не забивала. Мають зібратися всі, а не тільки Антуан Грізманн. Не може він один все тягнути на собі... Як окрема опція, ставлю на гол Кріштіану Роналду. В матчі немає особливого нервового навантаження, тому думаю, що його гол трапиться.

Матч між мадридським "Атлетіко" та мадридським "Реалом" відбудеться у Мадриді на стадіоні «Вісенте Кальдерон» 10 квітня, о 21:45 за київським часом.

Ставка матчу
Ліга чемпіонів 10.05.17 21:45
Атлетіко Мадрид - Реал Мадрид
Обидві заб'ють - Так
Коефіцієнт: 1.62
Популярные новости