"Монако" - "Ювентус": відеопрогноз Роберто Моралеса

3257 03.05 2017   21:30
Автор: Footboom
facebook.com

Напередодні першого матчу півфіналу Ліги чемпіонів між "Монако" та туринським "Ювентусом" відомий тележурналіст, коментатор каналів "Футбол 1" / "Футбол 2" та ведучий програми "Європейський WEEKEND" Роберто Моралес дав футбольному порталу FootBoom ексклюзивний прогноз на цей поєдинок.

Зокрема, у своєму прогнозі Роберто зазначив:

Глобально вважаю, що в цій парі немає фаворита - попри те, що височенний статус є у "Ювентуса", та й якість і досягнення гравців є величезними. Але "Монако" грає на шаленому куражі, тож подивимося. Принаймні у першому матчі я очікую, що одна з тенденцій, що зберігалися в деяких останніх поєдинках монегасків - що вона пропускає першою - вона залишиться. "Ювентус" може забити, реалізувавши штрафний... Але я думаю, що вдома "Монако" не програє, а це говорить, що обидві команди заб'ють.

Є висока вірогідність активної флангової гри, я в цьому майже впевнений. Агресором має виступати "Монако", але у "Ювентуса" достатньо сил, щоб цьому протидіяти і показати свої контратакувальні аргументи у вигляді Алекса Сандро та Дані Алвеса. Чекаємо на велику кількість кутових.

Матч між "Монако" та туринським "Ювентусом" відбудеться у Монако на стадіоні "Луї II" 3 травня, о 21:45 за київським часом.

Ставка матчу
Ліга чемпіонів 03.05.17 21:45
Монако - Ювентус Турин
Обидві заб'ють - Так
Коефіцієнт: 1.68
Популярные новости