"Барселона" - "Ювентус": відеопрогноз Роберто Моралеса

3983 19.04 2017   21:30
Автор: Footboom

Напередодні матчу-відповіді 1/4 фіналу Ліги чемпіоніів між "Барселоною" та туринським "Ювентусом" відомий тележурналіст, коментатор каналів "Футбол 1" / "Футбол 2" та ведучий програми "Європейський WEEKEND" Роберто Моралес дав футбольному порталу FootBoom ексклюзивний прогноз на цей поєдинок.

Зокрема, у своєму прогнозі Роберто зазначив:

Італійці вдома заслужено перемогли - вони виглядали зібрано та солідно. Після цього вони легко переграли в національному чемпіонаті "Пескару" (2:0). Дубль зробив Ігуаїн, а не Дібала, а Кєлліні відпочивав. Здається, це настрій абсолютного благополуччя і щастя і "Юве" має проходити. Звичайно, це солідний колектив і він виглядає, можливо, трохи зібранішим за ПСЖ. Проте якщо порівняти ці дві історії, то ПСЖ вдома просто розривав "Барселону" і мав вигравати не 4:0, а 7:0. А "Ювентус" виграв 3:0 там, де і мало бути 3:0...

Хочу повірити в диво. По-перше тому, що "Барса" екстрасильна команда, хоча і несбалансована. Є такі люди, як Мессі і Суарес, в яких, окрім майстерності, є шалене вміння переборювати обставини. Дуже впевнений в собі Піке - один зі справжніх лідерів команди. Так, "Барселона" обовязково пропустить, в неї проблеми в захисті та з різними схемами гри, але хай вона виграє з рахунком 5:1 - і, відповідно, пройде далі!

Матч між "Барселоною" та туринським "Ювентусом" відбудеться у Барселоні на стадіоні "Камп Ноу" 19 квітня, о 21:45 за київським часом.

Ставка матчу
Лига чемпіонів 19.04.17 21:45
Барселона - Ювентус Турин
Прохід "Барселони"
Коефіцієнт: 6.30
Популярные новости