"Ювентус" - "Барселона": відеопрогноз Роберто Моралеса

3733 11.04 2017   21:00
Автор: Footboom

Напередодні матчу 1/4 фіналу Ліги чемпіонів між туринським "Ювентусом" та "Барселоною" відомий тележурналіст, коментатор каналів "Футбол 1" / "Футбол 2" та ведучий програми "Європейський WEEKEND" Роберто Моралес дав футбольному порталу FootBoom ексклюзивний прогноз на цей поєдинок.

Зокрема, у своєму прогнозі Роберто зазначив:

Всі памятають, як "Барселона" зіграла в останньому матчі національного чемпіонату - ганебно поступилася в Малазі. Тому й програла, що вже думала про матч в Турині. Слабшою "Барселона" від цього не стала, та й Матьє в основі цього разу вже не випустять. А от у "Ювентуса", якщо не брати до уваги останній поєдинок, були два матчі проти "Наполі", і ми памятаємо, що в одній грі Неаполь виграв, а в іншому була поразка. Туринці зараз далеко не бездоганно виглядають - так само, як і "Барселона". Але у каталонців є тріо MNS і надзвичайно мотивований Неймар. Ставлю на те, що "Барселона" не програє, що дві команді забють і моя окрема ставка - гол Неймара. Він в прекрасній геніальній формі, хоч і провалив матч із "Малагою". Тепер він має виправитись.

Матч між туринським "Ювентусом" та "Барселоною" відбудеться у Турині на стадіоні «Ювентус Стедіум» 11 квітня, о 21:45 за київським часом.

Ставка матчу
Ліга чемпіонів11.04.17 21:45
Ювентус Турин - Барселона
Неймар більше 0.5
Коефіцієнт: 3.00
Популярные новости