"Барселона" – ПСЖ: прогноз Олександра Шуфрича

3434 08.03 2017   14:56

Відомий український футбольний функціонер, віце-президент ужгородської «Говерли» та постійний прогнозист «Рейтингу Букмекерів» Олександр Шуфрич склав прогноз на матч плей-оф Ліги чемпіонів «Барселона» – «ПСЖ».

Перед тим, як зробити прогноз на центральний матч даної стадії ЛЧ, хочу запевнити читачів, що не є уболівальником ані «Барселони», ані особистого таланту Мессі.

Невеличкий відступ. Перед початком розіграшу Ліги Чемпіонів цього сезону був упевнений, що все вирішитися у матчі між «Реалом» та «Барселоною». При чому не важливо, на якій стадії зустрілись би одвічні суперники по класіко. Просто не бачив я реальних конкурентів цим двом колективам.

Судіть самі, АПЛ делегувала до ЛЧ свої далеко не найкращі колективи. «Тоттенхему» та «Сіті» бракує досвіду виступів у головному турнірі континенту, «Арсенал» вважаю й буду вважати головними невдахами десятиліття, «Лестер» й так вже стрибнув вище голови.

Бундесліга представлена у плей-оф звичним дуетом «Баварії» та Дортмунду. Але стверджувати, що дані колективи показують свій кращий футбол, забракне сміливості навіть у найвідданіших поціновувачів німецького прагматизму. Реальну конкуренцію іспанцям складали лише темні конячки «Ювентус» та ПСЖ. Адже підопічні Дієго Семіоне також далекі від найкращих кондицій.

Але якщо «Рела» свій статус фаворита турніру підтвердив у першому ж матчі 1/8, проти не слабкого суперника, а вчора лише підтвердив його. То каталонці оступились у першій же нагоді. При чому отсупились в прірву.

Скажу так, якщо хтось в Європі й здатен вилізти з 0:4, то це лише «Барселона». За всієї поваги до інших клубів, футбол синьо-гранатових еталонний. Близький до ідеалу. За рідкими винятками, Мессі й компанія не залишають шансів будь-якому супернику. Це треба визнавати.

Рідкісним винятком матч у Парижі був не лише для «Барселони», але й для господарів. Жодного матчу на такому рівні ПСЖ не провів ані до згаданої перемоги, ані після неї. В той день, усі фактори зійшлись на користь парижан. Навряд така ситуація повториться сьогодні. Сьогодні ПСЖ приїде в гості до команди здатної забити їм чотири, а можливо й більше м’ячів.

Нагадаю, що ми з Вами є свідками домінування двох легендарних футболістів. Які переписали футбольну історію і статистику. Один із них створив своє маленьке диво із збірною, слово за аргентинцем.

Мій вибір – прохід «Барселони».

Ставка матчу
Ліга чемпіонів 08.03.17 21:45
Барселона - ПСЖ
Прохід Барселони
Коефіцієнт: 12.00

Регистрация в Пари-Матч с бонусом 50 $

Популярные новости