"Заради переходу сюди я залишив "Шахтар" та вантажівку грошей в Україні", - Тайсон розкритикував президента "Інтернасьйонала"

1962 08.01 2023   19:38
Getty Images

Після відходу з бразильського "Інтернасьйонала" Тайсон розкритикував його президента Алессандро Барселлоса.

"Я не хочу бачити його навіть розфарбованого золотом переді мною. У мене була хороша зарплата та хороший контракт у "Шахтарі", а він дзвонив мені кожен день, щоб я перейшов в "Інтернасьйонал".

В результаті я розірвав контракт з "Шахтарем" та залишив в Україні вантажівку грошей, щоб перейти в бразильську команду. А вони так повелися зі мною. Брате, я жив цим, я був уболівальником клубу на полі. Цього року я найбільше хотів стати чемпіоном.

Я сказав, якщо вони хочуть мені знизити зарплату, то нехай зроблять це. Я був готовий боротися за місце в стартовому складі. Але не хотіли вони, я не буду так сильно принижувати себе.

Я пішов звідти та попросив їх подбати про гардеробників і масажисток. Сеу Джентіль, який є гардеробником, працює там 40 років. У хлопців не було ні копійки призових. Ми, гравці, нагороджували їх. Я брав гроші з зарплати, щоб дати їм. Мені можуть не повірити люди", - сказав Тайсон.

Також хавбек розказав про страйк футболістів "Інтернасьйонала" через тримісячну невиплату грошей за реалізацію маркетингових прав гравців, в організації якого звинуватили його.

"Все повісили на мене, але у роздягальні сиділи 33 гравці, які говорили, що не збираються тренуватися. У президента не вистачило духу на пресконференції сказати, що це не я. Хлопці підставили мене як дитину. У мене дуже сильна травма", - цитує гравця UOL Esporte.

Читайте также: Тайсон согласен на снижение зарплаты, чтобы остаться в "Интернасьонале"

Популярні новини