Україна – Польща: прогноз Олександра Золотогорського

1337 21.06 2016   14:02

Журналіст програми "ПРОФУТБОЛ", спортивний коментатор на телеканалі "2+2" та постійний прогнозист "Рейтингу Букмекерів" Олександр Золотогорський проводжає збірну України з Євро-2016. І очікує, що хоча б щось позивтине вона на цьому турнірі зробить.

Не дуже хочеться згадувати про збірну України на Євро. Рани ще не загоїлися. І оптимізму, чесно кажучи, особливо немає. Але, як не дивно, прогноз я дам оптимістичний.

Думаю, що Польща розуміє – перше місце навряд чи їм світить. Німеччина має забезпечити свою лідерський рядок у матчі проти Північної Ірландії. Нема їм сенсу вбиватися у цьому матчі. А Україна , зазвичай, найкращу свою гру показує, коли вона вже в турнірному аспекті значення не має. Є така риса, погодьтеся.

Читайте также: Украина - Польша: в ожидании матча

І ще один момент – хлопці сьогодні можуть зіграти вільніше. Їм уже начхати на багатогодинні тактичні розбори. Ярмоленко і Коноплянка, можливо, нарешті зіграють агресивно, а не будуть страхувати захисників.

Тому я сподіваюсь, щ охоча б гол заб’ють і якесь очко здобудуть. З баранками їхати додому – зовсім прикро… Ставлю на те, що Україна не програє. 1.93 – на Parimatch.

Ординар:

Україна – Польща

Євро-2016

Ставка: Україна не програє

Kоефіцієнт: 1,93

Регистрация с бонусом 50 $