"Конкурентна група без явного аутсайдера". Гравці збірної України з кіберфутболу - про жеребкування відобру EEURO-2021

1399 09.02 2021   14:15
Фото - УАФ

Гравці збірної України з кіберфутболу в дисципліні Pro Evolution Soccer прокоментували результати жеребкування кваліфікації чемпіонату Європи серед електронних збірних команд — eEuro-2021.

Синьо-жовті потрапили до групи А, у межах якої в березні—квітні проведуть онлайн-баталії з командами Іспанії, Фінляндії, Північної Македонії та Естонії.

На думку Ігоря ighor_8 Любчака, на збірну в будь-якому разі чекав непростий жереб, адже Україна під час процедури жеребкування перебувала в третьому кошику:

"На нас чекають складні ігри зі збірною Іспанії, яку представлять професійні кіберфутболісти футбольного клубу "Баварія". Але і з ними можна грати й розраховувати на позитивний результат.

Збірна Фінляндії поки що не до кінця вивчений суперник, тож не можна сказати, чи пощастило нам із ним.

Щодо інших збірних, то ми не поступаємося їм за рівнем. Тому загалом жереб для нас вдалий. Вірю, що ми зможемо успішно кваліфікуватися на eEuro-2021".

У свою чергу Сергій Sergobibika Марченко назвав інший цікавий підсумок жеребкування: у групі А відсутній явний аутсайдер, й усі матчі будуть дуже конкурентними.

"У складі кожної збірної, якій нам доведеться протистояти, є сильний гравець. На мою думку, група буде цікавою в контексті майбутніх поєдинків, тож будемо старатися проявити себе якнайкраще", — сказав представник збірної України.

Читайте также: Стала известна группа Украины в квалификации е-ЕВРО-2021

Популярные новости