Кіберфутбол: що потрібно знати про фінал відбору до збірної України

1409 08.12 2020   21:19
Фото - Getty Images

12-го та 13 грудня відбудеться фінальна частина відбору до національної збірної команди України з кіберфутболу в дисципліні Pro Evolution Soccer. Початок — о 12.00.

У результаті вирішальних протистоянь два найкращі кіберфутболісти сформують новий склад національної команди, яка вже наступного року матиме змогу проявити себе у кваліфікаційному турнірі чемпіонату Європи — UEFA eEURO 2021.

У фінальній частині відбірного турніру змагатимуться вісім переможців онлайн-кваліфікацій, розподілені на дві групи по чотири учасники. Групова частина пройде за коловою системою, кожен зіграє з кожним два матчі. За перемогу нараховуватимуться три бали, а за нічию — один бал.

До плей-офф вийдуть по два гравці з кожної групи з найбільшою кількістю набраних очок, а баталії заключної стадії відбудуться за форматом Double Elimination best of 3 — до двох перемог.

Нагадаємо, що генеральний партнер Української асоціації електронного футболу ESports Battle приготував приємний подарунок переможцям, а саме загальну грошову винагороду в розмірі 60 000 гривень.

Поєдинки фінального турніру відбору до збірної України з кіберфутболу у дисципліні PES транслюватимуться на офіційному YouTube-каналі Української асоціації футболу.

Читайте также: В EsportsBattle Academy розпочався навчальний курс з кіберфутболу
Источник: УАФ
Популярные новости