УАФ проведе відбір до збірної України з кіберфутболу з дисципліни FIFA 20

1338 07.02 2020   15:28
Фото - УАФ

Україна візьме участь у відборі до FIFA eNations Cup, фінал якого відбудеться в Копенгагені 22—24 травня 2020 року. Національну команду нашої країни буде сформовано за результатами всеукраїнського відбору, що відбудеться під егідою Української асоціації футболу та за підтримки FIFA і Electronic Arts, інформує офіційний сайт УАФ.

Відбір до збірної України з кіберфутболу розпочнеться 10 лютого. У період до 17 лютого реєстрацію буде відкрито для верифікованих гравців із дисципліни FIFA. Вони отримають індивідуальні запрошення й після підтвердження своєї участі стануть учасниками відбору.

Наступний етап реєстрації триватиме в період із 19 лютого по 5 березня. Він буде відкритим для всіх бажаючих. Тож кожен, хто зареєструється, незалежно від офіційного статусу, матиме можливість позмагатися за право стати гравцем національної збірної України з кіберфутболу у дисципліні FIFА. Основні критерії — гральна майстерність та професіоналізм.

Перша частина online-кваліфікації відбудеться 7—8 березня, а друга — 9—10 березня. На 28-е та 29 березня запланований offline-фінал національного відбору. За його підсумками буде обрано двох найкращих гравців, які представлятимуть Україну у відбірних змаганнях світової першості FIFA eNations Cup навесні 2020 року.

Деталі про умови участі та регламент турніру будуть опубліковані пізніше. Більше інформації про FIFA eNations Cup 2020 ви зможете знайти за посиланням.

теги: УАФ
Популярные новости