Олександр Ковпак: "В "Арсеналі-Київ" Мудрик був протестантом проти всіх. Йому кажуть: це не можна, а він робить"

683 14.11 2023   12:35
ЛНЗ

Колишній гравець "Арсенала-Київ" Олександр Ковпак поділився думками про вінгера "Челсі" Михайла Мудрика, з яким свого часу виступав київський клуб.

"Мішку я застав в "Арсеналі". Дитина була зовсім, молода, зелена. Фотку пам'ятаю, я, Ліпартія та Мудрик. Дружині показую ‒ "Дивись, ось 102 мільйони стоять. Мудрик – 100, і ми по мільйону".

Він у "Арсеналі" ще не сформований був, 18 років. Від Міші на той час більше нервів було, ніж користі. В хорошому сенсі. Він тоді себе ліпив.

Мудрик був протестантом проти всіх. Йому кажуть: це не можна, а він це робить. Кажуть: сьогодні передігрова – 50 хвилин, потім ідемо все вечеряти. Після вечері йдемо, а там якийсь силует. Це він обводить фішки. Бачите, людина всього сама досягла.

Талант було видно одразу. Ми з Джабою Ліпартією були найбільш дорослими. Підказували: Міша, у тебе фантастична швидкість, удар колосальний, користуйся цим. Тікі-таку свою прибирай. Іноді прислухався, іноді щось виходило. Талант було видно, чекали, коли виросте. "Шахтар" дочекався, молодці. Продали Мудрика за фантастичну суму", – сказав Ковпак для "Українського футболу".

Нагадаємо, Мудрик у 2019 році виступав за "Арсенал-Київ" на правах оренди із "Шахтаря".

Читай також: Джеймі Каррагер - про шанси "Челсі" на потрапляння в зону Ліги чемпіонів: "У них є Почеттіно"

Популярные новости