Лівай Колвілл: "Не знаю, як я знайшов Мудрика, я не зміг би зробити таке знову, але він заслужив на це"

1128 03.10 2023   15:59
Getty Images

Захисник "Челсі" Лівай Колвілл висловився про здібності українського хавбека команди Михайла Мудрика. Нагадаємо, вчора, 2 жовтня, Мудрик забив перший гол за "Челсі" - у ворота "Фулхема". Це був 24-й матч Мудрика у складі "синіх".

- Я і близько до нього не підходжу на тренуваннях, якщо тільки не хочу зганьбитися (сміється)! У першому таймі проти "Фулхема" він був чудовий. Кожен може бачити, якими якостями він володіє, і ми постійно бачимо це на тренуваннях. Він дуже хороший гравець, і забити в першому таймі було приголомшливо. Тепер він має відштовхуватися від цього. У нього є все, що має бути у вінгера, у гравця. Йому просто потрібно показувати це в кожній грі.

Складно переїжджати з України в "Челсі". Тут сильний тиск, якого він, можливо, раніше не відчував, інша культура і багато іншого разом узяте. Так що йому було важко прийти і взятися за справу з ходу. Але він добре зіграв з "Фулхемом", його минула гра теж була хорошою, і скоро ви побачите, який він гравець.

Його гол - це приголомшливо. Я дуже радий за нього, ви могли бачити це під час святкування. Пас був вдалим. Я не знаю, як я знайшов його, я не зміг би зробити таке знову! Він заслужив на це. Він чудовий гравець. Він може стати одним із найкращих у світі. Тепер справа за тим, щоб рухатися далі, і, сподіваюся, він зможе розвинути це і стати чудовим гравцем, - зазначив захисник "Челсі" в коментарі Daily Mail.

Читай також: Михайло Мудрик допоможе збірній Україні в жовтневих матчах
Популярні новини