"Арсенал" має намір включитися в боротьбу за Кільяна Мбаппе

722 23.07 2023   13:59
Getty Images

"Арсенал" має намір включитися в перегони за підписання форварда ПСЖ Кільяна Мбаппе. За інформацією Football Transfers, "каноніри" готові долучити вінгера Габріеля Мартінеллі до угоди щодо переходу 24-річного француза.

Раніше The Independent повідомляв, що Мбаппе був вражений успіхом лондонців після приходу в клуб Мікеля Артети. 22-річний бразилець Мартінеллі минулого сезону провів за "Арсенал" 46 матчів, забив 15 голів і віддав шість результативних передач. Портал Transfermarkt оцінює його вартість у 80 мільйонів євро.

22 липня повідомлялося, що ПСЖ поставив ультиматум Мбаппе і пригрозив втратою сезону, якщо він не піде цього літа або не продовжить контракт. У п'ятницю 21-го числа з'явилася інформація, що паризький клуб не взяв француза на передсезонний тур по Японії та виставив на трансфер, оскільки вважає, що він домовився з "Реалом" про перехід наступного літа безкоштовно.

Чинний контракт Мбаппе з ПСЖ розрахований до 2024 року. Портал Transfermarkt оцінює вартість гравця у 180 мільйонів євро. У минулому сезоні Мбаппе забив 41 гол і зробив 10 гольових передач у 43-х матчах у всіх турнірах.

Читай також: ПСЖ не включив Мбаппе до заявки на турне по Японії, замість гравця поїхав його брат
Популярні новини