Маурісіо Почеттіно: "Я дуже добре знаю АПЛ і те, що означає культура "Челсі"

1408 03.07 2023   21:08

Головний тренер "Челсі" Маурісіо Почеттіно висловився про призначення наставником клубу, інформує офіційний сайт лондонців.

"Працювати у "Челсі" для мене приємно та почесно. Я дуже добре знаю цей клуб – один із найбільших у світі. Вирішити було легко. Ми старанно працюватимемо над тим, щоб уболівальники могли насолоджуватися футболом, до того ж історія "Челсі" – це перемоги. Але важливо і те, як ми здобуватимемо ці перемоги. Переможна культура є важливою. За останні 10-15 років "Челсі" - найкраща команда Англії. Я дуже добре знаю АПЛ і те, що означає культура клубу", - сказав Почеттіно.

– Як ви оціните свій розвиток за останні роки?

"Я став набагато, набагато, набагато краще! Ми мали час все проаналізувати і стати краще. Еволюція йде щодня, щодня ми намагаємося стати сильнішими. Треба використати свій досвід, інакше він марний. Думаю, ми на вірному шляху, намагаємось щось додати та допомогти футболістам стати сильнішими. Наш тренерський штаб став кращим, наш штаб любить впроваджувати щось нове, бути попереду всіх, але водночас він любить і змішувати нове з футболом минулого. Ми відповідальні за те, щоб футбольні цінності минулого збереглися, саме завдяки їм ми любимо футбол", – додав Маурісіо.

Читай також: Крістіан Пулішич бажає перейти саме в "Мілан" - до цього відмовив "Ліону"
Популярні новини