"Манчестер Юнайтед" може підписати Гейлунда як альтернативу Кейну або Коло Муані

862 01.06 2023   20:41
Getty Images

Пріоритетним завданням головного тренера "Манчестер Юнайтед" Еріка тен Гага в літнє трансферне вікно є трансфер потужного центрфорварда – класичної "дев'ятки", фактури Ваута Вегхорста, але більш високого класу. Ідеальним кандидатом для манкуніанців є легенда "Тоттенгема" Харрі Кейн, однак, за даними The Atheltic, "Манчестер Юнайтед" також серйозно розглядає кандидатури Рандаля Коло Муані та, віднедавна – данського форварда "Аталанти" Расмуса Гейлунда.

Читайте также: "Манчестер Юнайтед" серьезно интересуется Паваром

20-річний датчанин минулого літа переїхав до Бергамо з австрійського "Штурму" за 17 мільйонів євро, і в поточному сезоні Серії А забив 8 голів у 31 матчі, а також яскраво дебютував за збірну Данії у відбірковому циклі Євро-2024. Що і привернуло до Хейлунда увагу з боку топ-клубів, але, схоже, саме манкуніанці виявилися найспритнішими, вже провівши детальні переговори з "Аталантою" щодо ймовірного трансферу Расмуса, якому пророкують роль "наступного Ерлінга Голанда".

Читайте также: Эрик тен Хаг: "Начало сезона было трудным, но мы выросли на командном и индивидуальном уровне"

Згідно з даними ЗМІ, трансфер Гейлунда в "МЮ" є більш вірогідним, ніж купівля Коло Муані, ще з однієї цікавої причини – справи данського форварда веде те ж саме агентство SEG, співзасновник якого Кес Восс є агентом наставника манкуніанців Еріка тен Гага.

Читайте также: "Манчестер Юнайтед" продлил контракт с Диогу Далотом

Популярні новини