Артета привів собаку на тренування "Арсенала" та пояснив, для чого це потрібно

935 20.05 2023   10:45

Головний тренер "Арсенала" Мікель Артета залучив "підкріплення" для поліпшення атмосфери в команді - лабрадора на ім'я Він, який відтепер постійно перебуває в тренувальному центрі клубу. Собака має допомогти покращити атмосферу, зменшити стрес та підняти настрій гравців, повідомляє 

Ми завжди говоримо про сім'ю та зв'язок. Велика сім'я, як у нас в клубі, і я відчуваю, що ми є сім'єю. Нам потрібна собака, щоб представляти нашу родину.

 

Думаю, що в клубі все ще є речі, які можна зробити, щоб налагодити зв'язок між людьми. Бути більш турботливими, проявляти любов один до одного. Я ретельно обирав собаку, і, на мою думку, це ідеальний представник того, ким ми є зараз.

 

Його звуть Він, ми всі любимо перемагати, а пес потребує багато любові. Тож любов до Віна, це було основне відчуття.

 

Реакція гравців і персоналу була неймовірною, тваринка стане членом нашої родини. Вона пройде цей шлях разом з нами.

 

Це те, що змінює твій настрій ось так [клацає пальцями]. Собака віддає тобі всю свою любов, і раптом ти відчуваєш цю енергетику. Це просто прекрасно, і для мене такі речі дуже важливі, - цитує Артету .

Настрій у таборі "Арсеналу", ймовірно, погіршився за останні тижні, оскільки їхні надії на перемогу в Прем'єр-лізі розбилися вщент. "Каноніри" виграли лише два з останніх семи матчів чемпіонату Англії, в результаті чого відстають від "Манчестер Сіті", який має гру в запасі, на чотири очки.

Він - у перекладі з англійської означає перемагати.

Читай також: Мікель Артета: "Манчестер Сіті" здатний набрати 105 або 110 очок в АПЛ"

Популярні новини