Лайнсмен вдарив ліктем захисника "Ліверпуля": розпочате розслідування (+Відео)

988 09.04 2023   21:22
Getty Images

Лайнсмен Костянтин Хатзідакіс, схоже, вдарив ліктем Енді Робертсона після того, як захисник "Ліверпуля" підійшов до нього в перерві матчу з "Арсеналом". Це випливає з відео, яке не потрапило до прямої трансляції гри.

Після свистка на перерву Робертсон підійшов до Костянтина Хатзідакіса, і захисник "Ліверпуля" наполягав на тому, що асистент арбітра вдарив його в горло через кілька секунд після цього. Робертсон отримав жовту картку від арбітра Пола Тірні за свою роль у цьому інциденті, а капітан "Ліверпуля" Джордан Хендерсон підійшов до офіційних осіб, щоб обговорити інцидент.

Репортер Sky Sports Джефф Шрівз розповів про це з місця подій: "Енді Робертсон був абсолютно розгублений, навіть приголомшений.

Він сказав:

"Лайнсмен щойно вдарив мене ліктем у горло" - Джордан Хендерсон добре знав про це і очолив протест арбітра Пола Тірні, після чого їх забрали. Надзвичайні сцени".

Організація Professional Game Match Officials Limited (PGMOL), яка регулює діяльність арбітрів в англійському футболі, заявила, що розслідує цей інцидент. У заяві йдеться:

 "PGMOL відомо про інцидент за участю асистента арбітра Костянтина Хатзідакіса і захисника "Ліверпуля" Ендрю Робертсона в перерві матчу "Ліверпуль" - "Арсенал" на "Енфілді". Ми розглянемо це питання в повному обсязі після завершення гри".

Читайте также: Чемпіонат Англії. "Ліверпуль" – "Арсенал" 2:2. Відеоогляд матчу

Популярні новини