Тоні Адамс: "Якщо наразі у світовому футболі і є гравець кращий за Букайо Сака, то це Мессі"

679 29.03 2023   16:40
Getty Images

Екс-капітан лондонського "Арсенала" Тоні Адамс в коментарі The Sun висловив думку щодо гри Букайо Сака в поточному сезоні.

- Якщо наразі у світовому футболі і є гравець кращий за нього, який і забиває, і створює голи, то єдиний, хто спадає мені на думку, - це Ліонель Мессі. Букайо просто у вогні, і це причина, через яку "Арсенал" посідає перше місце в таблиці.

Ерлінг Голанд може забивати сотні голів за "Манчестер Сіті", Маркус Рашфорд також проводить феноменальний сезон за "Манчестер Юнайтед". Але Букайо, безумовно, футболіст року, тому що він був найкращим гравцем Англії на чемпіонаті світу і найкращим гравцем команди, яка очолює Прем'єр-лігу з відривом у вісім очок.

Уперше я побачив його близько п'яти років тому на грі молодіжної команди проти "Форест Грін", і я одразу зрозумів, що він у чомусь особливий. Я одразу ж зв'язався з ним, бо хотів знати, хто за ним доглядає, чи хороша в нього сім'я і чи гідний агент. Він сказав мені: "У мене все гаразд, містер Адамс, у моєї сім'ї все добре, все гаразд". Тоді я зрозумів, що він пройде довгий шлях.

Відтоді ми підтримували контакт, і я зв'язався з ним після того, як він не забив у серії пенальті у фіналі Євро-2020. Він це оцінив, і наступного разу, коли я побачив його на "Емірейтс", він міцно мене обійняв. Сака - дуже шанобливий і ввічливий хлопець. У нього є талант, але в нього також є мізки. І він усе ще називає мене "містер Адамс".

Читай також: Арсен Венгер: "Для мене честь потрапити до Зали слави АПЛ разом з Фергюсоном - ми, як боксери"

Популярні новини