"Барселона" теж спробує переманити Діогу Далота з "Манчестер Юнайтед"

833 22.02 2023   00:04
Фото - Getty Images

У січні Ектор Бельєрін перейшов з "Барселони" до лісабонського "Спортинга", залишивши каталонців без номінального правого захисника. На цій позиції можуть зіграти – і грають – Жюль Кунде, який перейшов із "Севільї", надійний Рональд Араухо, але він майже не підключається вперед, а також універсал Серхі Роберто. Але профільного правого захисника в "блаугранас" все ж немає.

Читайте также: Молодая звезда Бундеслиги не против перехода в "Барселону"

Тому в літнє трансферне вікно, за даними Mundo Deportivo, "Барселона" зосередиться на правому захиснику – незважаючи на підписання мексиканця Хуліана Араухо – і однією з пріоритетних цілей "блауранас" є португальський легіонер "Манчестер Юнайтед" Діогу Далот. Який цього сезону перебуває в непоганій формі, проте його контракт із манкуніанцями спливає наступного літа.

Читайте также: "Реал" заинтересовался защитником "Манчестер Юнайтед"

Тому не дивно, що Далотом, за повідомленнями ЗМІ, вже зацікавився мадридський "Реал". А також "Манчестер Юнайтед" має намір продовжити контракт із Діогу. Однак "Барселона" сподівається зіграти на випередження і зірвати переговори португальця з "МЮ", щоб спробувати купити Далота за зниженою ціною наприкінці сезону – оскільки на каталонців чекає серйозна оптимізація трансферних витрат і зарплатного фонду.

Источник: mundodeportivo.com
Популярні новини