Грем Поттер: "Енцо, Мудрик і Мадуке зіграли не так багато, вони вчаться грати в АПЛ"

455 20.02 2023   13:58
Getty Images

Головний тренер "Арсенала" Грем Поттер в коментарі Mirror висловився про проблеми "Челсі", а також про критику на свою адресу. Зазначимо, під керівництвом Поттера лондонська команда виграла лише 9 із 25 матчів. У 10 останніх іграх "Челсі" здобув одну перемогу.

- Ви сумніваєтеся в собі? Чи підривають погані результати вашу віру в себе?

- Ні. Це футбол, іноді таке трапляється. Ми вклалися в деяких молодих гравців. Енцо, Мудрик і Мадуке зіграли не так багато ігор, вони вчаться грати в Прем'єр-лізі. У нас також безпрецедентний список травмованих. Усе це правда, але це не те, що люди хочуть чути після поразок.

Я знаю, який мій рівень, знаю, чого я домігся у своїй кар'єрі, але я також розумію, що, якщо з результатами не складається, потрібно бути відкритим для критики - це справедливо. Я завжди був таким. Це привело мене до того, що зараз я тут. Але водночас я також знаю, що люди хочуть чогось іншого.

- Що ви думаєте про критику з трибун і в соцмережах?

- Це емоції. Команда програє, ми показуємо ті результати, що показуємо, тож це можна зрозуміти. Я не дурний і не наївний. Моя робота полягає в тому, щоб продовжувати йти вперед, допомагати команді, підтримувати її у важкий період і приймати критику. Я можу стояти тут наступні п'ять хвилин і говорити про причини слабких результатів, але я також знаю, що ми повинні грати краще. Неприпустимо програвати 0:1 вдома. Будь-яка критика на мою адресу справедлива.

Читай також: Вболівальники "Челсі" закликають до відставки Грема Поттера

Популярні новини