Найгучніші переходи трансферного вікна 2022 року

407 12.07 2022   20:09

У той час, поки Україна дає гідну відсіч загарбникам з рф і поки не може повноцінно проводити футбольні заходи, футбол у Європі та світі продовжує своє звичне життя. Редакція Footboom зібрала для читачів другу частину найочікуваніших та найвагоміших трансферних подій світового футболу.

Анхель Ді Марія – "Ювентус"

Форвард ПСЖ здійснив трансфер в "Ювентус" вільним агентом. В туринському клубі Анхель буде заробляти 6 мільйонів євро в рік, плюс бонуси. Ді Марія – універсальний півзахисник, тому він ідеально впишеться в систему Массіміліано Аллегрі.

Поль Погба – "Ювентус"

Центральний півзахисник Поль Погба вирішив повернутись в когорту "старої синьйори", разом з якою виграв чотири трофеї за період 2012-2016 років. Екс-гравець "Манчестер Юнайтед" отримуватиме в "Ювентусі" 8 мільйонів евро за сезон та 2 мільйони бонусами.

Клеман Лангле – "Тоттенхем"

Центральний захисник "Барселони" перейшов в "Тоттенехем" вільним агентом на правах оренди. Умови контракту Лангле з "шпорами" невідомі.

Рішарлісон – "Тоттенхем"

Бразильський форвард здійснив перехід в "Тоттенхем" за 58 мільйонів евро з "Евертону". Умови контракту Рішарлісона з лондонським клубом не розголошуються.

Габріел Жезус – "Арсенал"

Жезус з "Манчестер Сіті" вирішив перебратись в "Арсенал", за 52 мільйони евро. 25-річного Габріела вже називають "новим Тьері Анрі" для "канонірів".

Тирелл Маласія – "Манчестер Юнайтед"

Новий тренер "МЮ" Ерік Тен Хаг активно проводить оновлення команди – спеціаліст вирішив організувати трансфер перспективного 22-річного лівого захисника з "Феєнорда". Сума переходу склала 17 мільйонів евро.

Келвін Філліпс – "Манчестер Сіті"

26-річний півзахисник "Лідсу" привернув увагу "Манчестер Сіті" – манчестерський клуб купив Келвіна за 50 мільйонів евро. Філліпс також виступає за збірну Англії.

Свен Ботман – "Ньюкасл"

Захисник "Лілля" Свен Ботман перейшов до "Ньюкаслу" за 37 мільйонів евро. Інші деталі контракту невідомі.

Франк Кессьє – "Барселона"

Івуарійський півзахисник Франк Кессьє здійснив трансфер в "Барселону" з "Мілану". Сумма відступних в контракті Франка – 500 мільйонів евро.

Читайте также: Гравець "Севільї" перейшов в "Астон Віллу" на правах оренди

Андреас Крістенсен – "Барселона"

26-річний захисник "Челсі" перейшов в "Барселону", на правах вільного агента. Сумма відступних аналогічна Кессьє – 500 мільйонів евро. В це літне трансферне вікно "синьо-гранатові" проводять дуже грамотну кампанію.

Вітінья – ПСЖ

Вітінья перейшов з "Порту" в ПСЖ, за 41,5 мільйонів евро. У 22-річного хавбека є хороший досвід – в АПЛ за "Вулверхемптон", тому Вітінья не буду відставати від зіркових колег.

Міле Свілар – "Рома"

Голкіпер "Бенфіки" здійснив перехід в "Рому", на правах вільного агента. 22-річний Свілар не грав в цьому сезоні за "Бенфіку", тому вирішив перебратись під крило Жозе Моуріньо.

Люк Де Йонг – ПСВ

31-річний голландський форвард повернувся в ПСВ вільним агентом. Люк все ще в гарній формі, доказ тому - непоганий сезон в "Барселоні".

Жота – "Селтік"

Вихованець "Бенфіки" Жота перейшов в "Селтік" за 7 мільйонів евро. 23-річний півзахисник до цього практикувався в "Вальядоліді", але великих успіхів Жота не досяг.

Дін Хендерсон – "Ноттінгем Форест"

Воротар "Манчестер Юнайтед" не зміг отримати достатньо ігрового часу – Давід Де Хеа все ж основний голкіпер "червоних дияволів", тому пішов за практикою в оренду в "Ноттінгем Форест". Деталі контракту невідомі.

 

 

 

 

Популярные новости