"Челсі" - "Манчестер Юнайтед": прогноз Олексія Андронова

2396 23.10 2016   12:17
Фото - sovsport.ru

Спортивний оглядач і коментатор Олексій Андронов, який спеціалізується на чемпіонатах Росії, Німеччини і Англії, зробив прогноз на матч «Челсі» – «Манчестер Юнайтед» в дев’ятому турі англійської Прем’єр-ліги сезону 2016/2017. Гра відбудеться в неділю ввечері на стадіоні «Стемфорд Бридж» у Лондоні. Експерт припускає, що в майбутньому матчі обидва суперники заб’ють як мінімум по одному м’ячу.

Обидві команди міняли тренерів минулого міжсезоння. І, як на мене, ще жодна з них не вийшла на проектну потужність. Команди поки не відповідають тому, що хочуть побачити тренери. Їхній графік ігор досить рваний в тому плані, що немає стабільності результатів, часто важко щось передбачити. Але я думаю, що в цей раз обидві команди повинні грати від атаки.

У випадку з «Манчестером» дивно було б грати від оборони, яка не дуже хороша. З іншого боку, у «Ман Юнайтед» кращий воротар Прем’єр-ліги Давід де Хеа. Думаю, що і Антоніо Конте, і Жозе Моурінью спробують зіграти в атаку. Голи повинні бути в цій зустрічі, і я вибираю ставку – «обидві команди заб’ють». Коефіцієнт – 1,90.

Ставка матча
Чемпионат Англии23.10.16 18:00
Челси Лондон - Манчестер Юнайтед
Обе забьют - Да
Коэффициент: 1.80
Популярные новости