"Арсенал" – "Вест Бромвіч": прогноз Роббі Севіджа

2017 21.04 2016   12:35

Відомий екс-футболіст, колишній капітан збірної Уельсу, вихованець «Манчестер Юнайтед» Роббі Севідж зробив ставки на перенесений матч 30-го туру англійської Прем’єр-ліги між «Арсеналом» і «Вест Бромвічем». Зустріч пройде у четвер ввечері на стадіоні «Емірейтс» в Лондоні. Експерт вважає, що господарі здобудуть перемогу, не пропустивши у власні ворота.

«Арсеналу» необхідно перемагати, адже «Манчестер Юнайтед» вже дихає в спину. «Вест Бромвіч» в останньому поєдинку поступився на власному полі «Вотфорду» (0:1), нападник господарів Саїдо Бераїно не реалізував два пенальті. Гадаю, дуель проти «ВБА» – гарний шанс для «Канонірів».

Алексіс Санчес забив чотири голи в попередніх шести матчах АПЛ, двічі поспіль відзначався у поєдинках на «Емірейтс», тобто форвард «Арсенала» знаходиться в хорошій формі. Вважаю, що чилієць може забити і цього разу.

Господарям не буде просто, але вони мають зламати опір «Дроздів». Багато забитих м’ячів я не очікую. Можливо, рахунок буде 1:0 або 2:0. Отже, ставлю на суху перемогу «Арсенала» і гол Алексіса Санчеса», – сказав Роббі Севідж.

Букмекерська контора 1xBet на ставку «перемога «Арсенала» без пропущених м’ячів у власні ворота» дає коефіцієнт 2.04.

Читайте также: Арсен Венгер: "Это абсолютный скандал, что Кэрролл тогда остался на поле"

Источник: bookmaker-ratings.com.ua
Популярные новости