Букмекери вважають, що Моурінью в "Челсі" замінить фахівець з Італії

4039 11.11 2015   16:10
Фото - eurosport.ru

Якщо Жозе Моурінью все-таки залишить пост наставника лондонського «Челсі», про що пліткують вже більше місяця, то його місце на «Стемфорд Бридж», на думку букмекерів, може зайняти італійський тренер, адже відразу два спеціалісти з цієї країни лідирують в списку ймовірних наступників Особливого.

Згідно коефіцієнтів букмекерської контори William Hill щодо позиції нового наставника «Челсі», лідирують у переліку два відомих фахівця з Італії – Карло Анчелотті та Фабіо Капелло, шанси яких оцінюють коефіцієнтом 5.00 (ймовірність – 17%). Як відомо, обидва тренери зараз знаходяться без роботи. 56-річний Анчелотті може повторити шлях Моурінью, котрий прийняв «Челсі» вдруге в кар’єрі. Карло тренував «Синіх» в сезонах 2009/2011 років, та протягом цього часу виграв з клубом чемпіонат, Кубок та Суперкубок Англії. Цікаво, що в 2013-му році саме Карло Анчелотті замінив Жозе Моурінью біля керма мадридського «Реала».

69-річний Капелло, який нещодавно залишив збірну Росії, під час грандіозної тренерської кар’єри ніколи не очолював англійські клуби, але був наставником національної команди Англії (2008-2012), тому непогано знайомий з британським футболом. До речі, дон Фабіо не працював з клубами з 2007-го року, коли полишив «Реал Мадрид».

Слідом за безробітними італійцями в списку йдуть чинні наставники мюнхенської «Баварії» та мадридського «Атлетіко» – Хосеп Гвардіола та Дієго Сімеоне відповідно. Поставити на те, що хтось з них найближчим часом опиниться в «Челсі», можна за котируванням 8.00 (11%).

Серед інших кандидатів виокремити можна Брендана Роджерса, котрий нещодавно був звільнений із «Ліверпуля», за його можливе призначення головним тренером на «Стемфорд Бридж» пропонують коефіцієнт 13.00 (7%). Та ще одного ветерана тренерського цеху Гуса Хіддінка – 15.00 (6%). Нагадаємо, що 69-річний голландець у 2009-му році вже рятував «Челсі», виконуючи обов’язки тимчасового менеджера.

Источник: bookmaker-ratings.com.ua
Популярные новости