Англія – Португалія: прогноз Олександра Золотогорського

1902 02.06 2016   12:27

Журналіст програми "ПРОФУТБОЛ", спортивний коментатор на телеканалі "2+2" та постійний прогнозист "Рейтингу Букмекерів" Олександр Золотогорський з особливим інтересом очікує на товариський матч між англією і Португалією. Каже, це буде дуже показова дуель напередодні Євро-2016.

Цей матч – ніби репетиція плей-оф Євро. Англію і Португалію прийматиме "Вемблі" і це буде більше ніж товарняк. У цій грі обидві команди мають випробувати основні склади. За Португалію вже зіграє тріумфатор ліги Чемпіонів Криштіану Роналду, а в англійському складі певно побачимо пару Варді-Кейн.

Взагалі, в англійській збірній присутня деяка розбалансованість у бік атаки. Дуже багато варіантів попереду, а ззаду – лише три центральних захисники і один опорник-руйнівник.

Португалія – цікава команда. Ніби і багато вікових футболістів, але ж і нове яскраве покоління у збірній представлено. І особливо викликає увагу "десятка" Жоау Маріу. Не Роналду єдиним…

Читайте также: Англия - Португалия. Анонс и прогноз матча

Що я думаю? Хоч і буде серйозна гра, як останній елемент підготовки до офіційних матчів, голи будуть. Англія на славетному домашньому стадіоні забивати просто зобов’язана. А Португалыя має гідно відповісти. Тут і фактор Роналду, і Ерік Дайєр гарно реалізує простріли з флангу. Трохи жартую, звичайно. Але вірю в успіх ставки "обидві заб’ють". Тим паче, за неї непогано платять – аж 2.1 на Parimatch.

Ординар:

Англія – Португалія

Товариський матч

Ставка: Обидві заб'ють

Kоефіцієнт: 2,10

Регистрация с бонусом 50 $

Популярные новости