"Бернлі" – "Сандерленд": прогноз Вадима Скічка

2582 17.01 2017   19:20

Цього тижня відбудуться перегравання Третього раунду, або, простішими словами, 1/32 Кубка Англії. Одна з найцікавіших пар – представники АПЛ «Бернлі» та «Сандерленд». Журналіст програми «Профутбол», коментатор телеканалу «2+2» і постійний прогнозист «Рейтингу Букмекерів» Вадим Скічко радить ставити на господарів.

7 січня на «Стедіум оф Лайт» «Сандерленд» і «Бернлі» зіграли 0:0, відтак за правилами Кубка Англії перегравання відбудеться на полі тодішніх гостей. Для «Бернлі» їхній дім, стадіон «Терф Мур», є без перебільшення фортецею. В АПЛ команда Шона Дайча здобула тут 25 очок з 26! Ліпше за «Бордових» вдома грають лише лідери АПЛ – «Тоттенхем» і «Челсі». До того ж «Бернлі» зараз у хорошій формі, має серію з домашніх перемог і взагалі демонструє зразкову гру, як для команди, яка лише цього сезону піднялася до еліти з Чемпіоншипа. Саме тому господарі є для мене фаворитами цієї кубкової гри.

Натомість «Сандерленд» програв чотири поспіль матчі на виїзді, в АПЛ «Чорні коти» йдуть передостанніми, а у грі півмісячної давнини на «Терф Мур» команда Мойєса була розгромлена 1:4. Якби не геній Дефо, який забив більше половини м’ячів «Сандерленда» в чемпіонаті, «Чорні коти» були б у ще скрутнішому становищі. Для «Сандерленда» наразі питання виживання в АПЛ є набагато важливішим аніж участь у кубкових змаганнях, отож моя впевненість у звитязі «Бернлі» лише міцнішає.

Ставка матча
Кубок Англии 17.01.17 21:45
Бернли - Сандерленд
Победа - Бернли
Коэффициент: 1.83

Регистрация в Пари-Матч с бонусом 50 $

Популярные новости