"Манчестер Юнайтед" – "Манчестер Сіті": прогноз Олексія Андронова

1042 26.10 2016   19:42
Фото - sports.ru

Спортивний оглядач і коментатор Олексій Андронов, який спеціалізується на чемпіонатах Росії, Німеччини і Англії, зробив прогноз на матч "Манчестер Юнайтед" – "Манчестер Сіті" в 4-му раунді Кубка англійської ліги сезону 2016/2017. Гра відбудеться в середу ввечері на стадіоні "Олд Траффорд" в Манчестері. Наш експерт припускає, що в майбутньому матчі обидві команди заб’ють, а до наступного раунду пройде команді Гвардіоли.

Манчестерське дербі. У якій би ситуації не перебували і в якому б турнірі не зустрічалися Моурінью і Гвардіола, це все одно буде пам’ятний матч. Їхати нікуди не потрібно, і немає необхідності залишати якихось гравців вдома. Не знаємо, наскільки важливим цей матч вважають тренери команд. Але у Моурінью і виходу немає після розгрому від "Челсі", йому потрібна перемога в дербі. Він вибачився на словах, але цього мало. Потрібен хороший футбол в сьогоднішній зустрічі.

Для "Сіті" гра важлива, команда Гвардіоли забуксувала. До того ж в інтересах "Сіті" – не дати відчути такому суперникові свою силу. Інакше це може позначитися і на всьому сезоні. За грою "Сіті" зараз краще виглядає. Пропоную дві ставки – "обидві заб’ють", тому що оборона далека від ідеалу і у тих, і у інших, а також прохід "Манчестер Сіті", адже чомусь "Юнайтед" йде фаворитом.

Ставка матча
Кубок английской лиги26.10.16 22:00
Манчестер Юнайтед - Манчестер Сити
Проход "Манчестер Сити"
Коэффициент: 1.91

Популярные новости