Юрген Клопп: "Сто років не було такого почуття перемоги та хорошої гри"

687 18.01 2023   07:27
Фото - Getty Images

Головний тренер "Ліверпуля" Юрген Клопп після успіху в кубковому переграванні на виїзді над "Вулвергемптоном" розповів ВВС, що начебто цілу вічність чекав на впевнену перемогу – особливо після розгрому від "Брайтона" в минулому турі АПЛ:

– Здається, що таке відчуття перемоги за хорошої гри в мене було сто років тому! Ми контролювали гру протягом більшої частини матчу – це сподобалося, саме такої реакції від футболістів я очікував. У нас був дуже пристойний перший тайм, з приголомшливим ударом Гарві Елліотта, були, дійсно, дуже хороші відрізки після перерви, а в кінцівці гравці з великою пристрастю блокували удари суперника по наших воротах. Якщо в останніх матчах було нікого виділити, то з "Вулвергемптоном" є кілька претендентів на звання кращого гравця матчу, – підсумував Клопп.  

Читайте также: Гари Линекер в Кубке Англии прокомментировал "аудио для взрослых" (+Видео)

Найцікавіше, що перемога "Ліверпуля" виводить "червоних" у четвертому раунді Кубка Англії на той самий "Брайтон", якому вони не так давно програли! Чи вийде у "Ліверпуля" взяти реванш, чи зухвала пресингуюча команда Роберто Де Дзербі знову виявиться сильнішою, вболівальники дізнаються 29 січня.

Читайте также: Роберто Де Дзерби: "В АПЛ мало стресса и много веселья, но иногда скучаю по Серии А"

Источник: bbc.com
Популярні новини